"MOJ SVIJET" SERGEJA ĆETKOVIĆA NAJPRODAVANIJI ALBUM U HRVATSKOJ!
"Moj svijet", šesti studijski album Sergeja Ćetkovića, prošloga je tjedna bio najprodavaniji album u Hrvatskoj! Novo izdanje popularnog crnogorskog izvođača koje je službeno objavljeno u petak, 30. listopada u nakladi Croatia Recordsa, ujedno je i najviši novi ulaz na listi koju priprema Hrvatska diskografska udruga.

Sergej Ćetković regionalna je pop zvijezda, a njegov novi album "Moj svijet" doživio je same pohvale već na prvom službenom predstavljanju koje je održano prošloga tjedna u zagrebačkom restoranu Gallo. "Moj svijet" intiman je uvid u misli i svjetonazor kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet kao što su ljubav prema obitelji, prijateljima, ali i svim ljudima. Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se hit singlovi "Zar je kraj?" (7 milijuna pregleda na YouTube-u), aktualni "Korov" (670 tisuća pregleda) te pjesma "Moj svijet" (2,9 milijuna pregleda) s kojom je kantautor uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu. Na albumu se nalaze i pjesme "Zbog nas", "Još volim te" te "Novembar" koje je hrvatska publika dosad mogla čuti samo na YouTubeu.

Šarmantan i uvijek dobro raspoložen Sergej je na predstavljanju albuma komentirao kako na zagrebačkom koncertu u dvorani Lisinski očekuje uglavnom žensku publiku, šaljivo dodavši kako će to biti pravi mamac za neženje. Koncert će se održati u nedjelju, 8. studenog s početkom u 20 sati.

Pogledajte spotove:
- Ne živim ja
- Korov
- Zar je kraj
- Moj svijet
- Zbog nas
- Još volim te
- Novembar

"Moj svijet", dugoočekivani album popularnog pjevača koji vješto i suptilno kombinira ovdašnji melos sa suvremenom pop glazbom može se pronaći na prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna, a dostupan je i na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=827585 iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1050121603 Amazon: http://www.amazon.com Deezer: http://deezer.com/album/11436832
Aktualni singl "Korov" preuzmite na adresi singlovi.crorec.hr
PRIPREME ZA ZAGREBAČKI KONCERT
Sergej se sa svojim pratećim bendom uveliko priprema za predstojeći koncert, koji će se održati sledeće nedelje 8. novembra u zagrebačkoj dvorani "Lisinski"...

PR tim
(objavljeno 01.11.2015.)

Pripreme za zagrebački koncert
PROMOCIJA U ZAGREBU
Pred brojnim novinarima i gostima Sergej je u prestižnom zagrebačkom restoranu "Gallo" promovisao svoj novi CD "Moj svijet", čiji je izdavač za Hrvatsku i Sloveniju diskografska kuca Croatia records.

Na pressu je Sergej odgovarao i na pitanja novinara o predstojećem dugo očekivanom koncertu u Zagrebu, u dvorani "Vatroslava Lisinskog"

PR tim
(objavljeno 24.10.2015.)

PROMOCIJA U ZAGREBU
SERGEJ OBJAVIO NOVI CD "MOJ SVIJET"
Pilot pjesmom Korov Sergej Ćetković polovinom oktobra o.g. najavio objavljivanje svog šestog albuma "Moj svijet" i time se posle pet godina diskografske pauze odužio mnogobrojnim fanovima, koji su čekali nove pjesme iz notne sveske ovog darovitog regionalnog kantautora.

Cd "Moj svijet" pojavio se u prodavnicama u čitavom regionu. Prestižna zagrebačka diskografska kuća "Croatia records" objavila je album za hrvatsko i slovenačko tržište, dok za bosanskohercegovačko tržište zadužena je produkcijska kuća "Hayat", za Srbiju i Makedoniju - visokotirana kuća City records i za Crnu Goru diskografska kuća "Goraton".

Na popisu pjesama nalazi se šetrnaest kompozicija, čiji je autor i tekstova i muzike sam Sergej. Pet kompozicija već su objavljene u proteklih pet godina, dok devet kompozicija objavljene su prvi put na novom CD-u. Na pjesmama pored Sergeja, koji je spiritus movens ovog albuma, učestvovali su i muzički producenti i aranžeri iz čitavog regiona - Marko Milatović, Vladan Popović, Darko Dimitrov, Dušan Alagić, Miro Lesić i Predrag Martinjak.

PR tim
(objavljeno 20.10.2015.)

SERGEJ OBJAVIO NOVI CD MOJ SVIJET
"MOJ SVIJET" KREĆE IZ ZAGREBA
Zvijezda regionalne glazbe nastupiće 8.studenog u dvorani "Vatroslava Lisinskog", tako ovih dana gromoglasno najavljuju hrvatski mediji dugo očekivani Sergejev koncert u ovoj prestižnoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani.

Sergej će nastupiti sa svojim proširenim pratećim bendom, što, kako najavljuje njegov producent, je nivo produkcije kakav je bio približno beogradskoj Areni. To samo govori sa koliko se ozbiljnosti prišlo ovom nastupu na kojem su Sergejevi fanovi iz Zagreba i širom Hrvatske dugo čekali.

- Koncertom u Zagrebu i dvorani "Vatroslava Lisinskog", u nedelju 8. novembra, zapravo, krećemo na veliku regionalnu koncertnu turneju na kojoj ćemo promovisati nove pjesme sa albuma "Moj svijet", ali i tajođe nećemo ostati dužni svima onima kojii nas budu pratili i za kompozicije koje smo ranije izvodili i koje je publika horski pjevala. Podsjeti ću Vas da je prošla turneja "Dva minuta" trajala punih pet godina i, evo, započinjemo, ovim koncertom, novu. Imamo nove pjesme i time dodatnu energiju! U svakom slučaju, radujem se susretu sa svima onima koji vole moje pjesme i obećavam dobar provod. - rekao je tim povodom Sergej.

PR tim
(objavljeno 15.10.2015.)

MOJ SVIJET KREĆE IZ ZAGREBA
PREMIJERA PJESME "KOROV"
Dragi fanovi,
Uživajte u novom video spotu za pjesmu 'Korov', kojeg premijerno možete pogledati na Sergejevom YouTube kanalu i Facebook stranici u ponedjeljak 12.10.2015. u 12:00 sati.
Nadamo se da ćete uživati i strpite se još samo nekoliko dana do izlaska novog albuma 'Moj svijet'.

PR tim
(objavljeno 11.10.2015)

PREMIJERA PJESME KOROV
NAJAVA KONCERATA

ČAČAK 25.05.2016. Dom Kulture

KRAGUJEVAC 28.05.2016. Hala Jezero

KRALJEVO 11.06.2016. Sportska Dvorana

NIŠ 17.06.2016. Letnja Pozornica

KRALJEVO 18.06.2016. Sportska Dvorana